Piese Auto Master

Coş de cumpărături:

0 produs(e) - 0,00Lei
Coşul tău este gol!

Despre Noi

Pieseautomaster.ro ofera o gama larga de piese si accesorii auto originale. Am incercat sa cuprindem in acest site cea mai completa baza de date pentru identificarea corecta a produsului dorit de dvs. Asadar, venim in intampinarea dvs. cu produse de cea mai buna calitate, de prima echipare in vestul Europei (de unde le si importam). Nici unul dintre produsele noastre NU este fabricat in China, Turcia sau in alte locuri in care primeaza pretul si nu calitatea.
 
SERIOZITATE – Ne tratam cu respect clientii, oferindu-le suportul necesar in alegerea produsului dorit. Produsul pe care il vedeti pe site-ul nostru este produsul pe care il primiti in cazul unei comenzi. De fiecare data facem ceea ce promitem, marturie fiind miile de clienti care ne-au recomandat si prietenilor sau cunostintelor. Credem cu tarie ca aceasta reclama este cea mai buna forma de publicitate.
 
 
CORECTITUDINE – Multumirea noastra este indrumarea clientului catre alegerea optima a produsului dorit. Nu "fortam" clientul sa cumpere produsul pe care am dori noi, ci il indrumam pentru a alege in cunostinta de cauza.
 
 
AMBITIE – Nu dorim sa oferim 1001 articole, pentru a face un business. Ambitia noastra este sa facem un lucru, dar sa-l facem bine...Avem la indemana tot suportul necesar din partea furnizorilor nostri din tarile partenere, motiv pentru care facem fata cu brio cerintelor dvs exigente in materie de calitate. 
 
 
PERSEVERENTA – De cativa ani (aproate 10 la numar), de cand ne-am implicat in acest proiect, am pus suflet si ne-am daruit, pentru a va oferi seriozitate maxima. In fiecare an, numarul prietenilor nostri (pentru ca asa ne place sa ne numim clientii) a crescut, datorita unei singure strategii: aceea de client multumit. Pe aceasta cale v-am fi multumitori daca la randul dvs. ne-ati recomanda apropiatilor sau cunoscutilor dvs.
 
 
 
PERFORMANTA – Ne putem mandri doar cu faptul ca aducem inaintea dvs. produse de cea mai buna calitate, la cel mai bun pret. Nu tinem seama de produsele ieftine si de proasta calitate pe care le veti gasi la alti "comercianti", tocmai pentru ca stim ca in cele din urma, veti cumpara de la noi din dorinta de a alege intr-un final calitatea si seriozitatea.